Wij hebben het recept
met plezier en diepgang

Teamgroei.nl verzorgt avontuurlijke trainingen voor teammanagers en hun team, gericht op  effectief en plezierig samenwerken en het verbeteren van teamprestaties. Door de onderstroom zichtbaar te maken en in te  spelen op de groepsdynamiek, kunnen we de samenwerking direct positief beïnvloeden. Medewerkers behalen met elkaar de beste resultaten als ook de sfeer in de werkomgeving open en plezierig is. Wij zijn erop gericht ieder teamlid tot zijn recht te laten komen, zodat hij  ziet wat zijn plek is en ervaart dat hij vanuit zijn unieke perspectief en wijsheid als individu bijdraagt aan het geheel.

 


Onze groei tools & methodieken
alleen fun is voor ons niet goed genoeg

Systemisch werken | geeft een vertaling van individuele symptomen naar groepspatronen vanuit de systemische principes. Teamwerk | is een waardevolle mix van teamcoaching, teamtraining, teambuilding, teamgames en teamspirit. Deep Democracy | gaat over inclusieve besluiten nemen, iedereen telt mee. NLP | staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een doelgerichte manier van denken, voelen en handelen. Human Being Management | geeft naast de structuur en cultuur van teams en organisaties, juist de natuur van het individu een plek en podium. Mindfulnes | is het gericht aandacht geven in het hier en nu, zonder direct te reageren op de ervaring.

 


Boek ons voor een teamkwartiertje!
Intake en groeipijlers bepalen

Wij komen langs tijdens de vergadering, koffiebreak of lunchpauze. In slechts 15 minuten zetten we teams op speelse wijze in beweging. Zo krijg je met plezier inzicht in je team. Aan de hand van onze menukaart en ervaringen bespreken we daarna direct onze bevindingen en het recept voor teamgroei. Investering € 250 exclusief 21% btw, inclusief feedback a4tje en reiskosten (binnen regio Drechtsteden).

                                                                 

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld in lijn met de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

 


Een greep uit onze fijnproevers