John van der Sluis

Na een succesvolle carrière in de marketing en communicatie raakte ik burn-out, mijn baan kwijt en blut. Ik noem deze hoogtepunten de 3 B's uit mijn leven. Het was de hoogste tijd om het avontuur met mezelf aan te gaan. Ik volgde een 10-daagse Vipassana meditatie retraite, werd Mindfulness- en NLP trainer.

Het grootste avontuur was mijn pelgrimage naar Santiago de Compostela. Zo kreeg ik rust, richting en een route om mezelf te ontdekken. Zo leerde ik omgaan met obstakels op mijn pad en ontdekte ik het moois in mijn rugzak. Ik neem individuen, teams en kansrijke jongeren op ervarend lerende wijze mee op pad in een proces van groei. En ik blijf mezelf ook ontwikkelen, o.a. met de Wim Hof (The Iceman) Methode.

 

Voor een uitgebreidere kennismaking: bel of app me!

Voor individuele coaching: kijk hier.

Trudy Krabbe

Zo lang ik me kan herinneren ben ik al op zoek naar antwoorden op de vragen: 'Wie ben ik? Waar hoor ik bij? Waarom doe ik wat ik doe?' Deze vragen -en mijn nieuwsgierig/analytische aard- drijven mij in mijn zoektocht naar antwoorden, die per jaar kunnen verschillen. Een zoektocht die nooit af is, die veel inzichten oplevert en  die bijdraagt aan mijn groei als mens.

Mijn werk bij het Leger des Heils, op HRM en in de OR heeft mij een brede kijk gegeven op uitdagingen van de organisatie in relatie tot het (dis)functioneren van medewerkers en teams. Na het behalen van mijn diploma HBO-MWD heb ik me altijd bijgeschoold, onder andere in Systemisch Werk, Deep Democracy en ACT®.

 

Voor een uitgebreidere kennismaking: bel of app me!.

Voor individuele coaching: kijk hier.

Laten we kennismaken!

Ben je geprikkeld door onze aanpak en wil je meer weten over de toepasbaarheid van ons menu binnen jouw team(s)? Je kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend informatiegesprek. via de telefoon, de app of door onderstaand contactformulier invullen.

Contactgegevens

John van der Sluis

info@lopendstilstaan.nl | 06 14 44 20 69

KvK: 24353023

Trudy Krabbe

info@trudykrabbe.nl | 06 22 90 30 90

KvK: 57537178

Privacy Policy

Sinds 25 mei 2018 is de Wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht Vanaf die datum geldt dezelfde wetgeving in de EU.

Wij verstrekken nooit persoonsgegevens aan derden en nemen IT passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere onterechte handelingen tegen te gaan. Wanneer je ons een vraag stelt per email maken wij gebruik van jouw gegevens om je het antwoord per e-mail te bezorgen. Soms is een telefonisch contact dan wel een schriftelijke reactie daarvoor de kortste dan wel de meest aangewezen weg. Vandaar dat wij de vermelding van jouw telefoonnummer op prijs stellen.

Er worden van de teamactiviteiten geen verslagen gemaakt. Getekende opdrachtovereenkomsten bewaren wij in een afgelopen dossierkast.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze Privacy Policy.

Zoals je kunt zien is op deze website het SSL-Certificaat van toepassing.